Jul i Norrtälje

Nu är det dags för julmys igen och då vet vi alla vad som gäller! Vackra ljus runt om i staden och en massa mysiga saker som förstärker julstämningen! Det är svårt att inte låta sig falla pladask för denna högtid år efter år, för vad kan väl vara mysigare än en massa ljus i mörkret?

Nu är det i och för sig inte så att det bara är ljuset som ger oss julstämningen, utan det är också alla vackra skyltfönster som vi ser i stan. Visst är det härligt med allt det vackra som plockas fram inför denna högtid? Det blir en slags samhörighet mellan oss alla på ett annat sätt än vad andra högtider för med sig och det är väldigt trevligt.

Förutom att bara kolla in alla vackra belysningar runt om i Norrtälje så är det såklart också så att det blir julmässa i Folkets Hus! Denna härliga händelse äger rum 8 december, så se till att vara på plats för det vill du inte missa!

Det är lite allt möjligt trevligt som händer runt om i staden, så var på bettet så att du inte missar något trevligt. Med julen är det ju nämligen så att man inte kan få för mycket av den trevliga stämningen, så det är bara att ta för sig!