Mycket god mat att välja mellan

När man kollar in en stad så vill man ju väldigt gärna att det ska se bra ut bland restaurangerna, eller hur? Det är aldrig kul med städer som har trista restauranger, för det gör att man har det mindre mysigt, helt enkelt. Trots att Norrtälje knappast är, eller kommer att bli, en metropol så vill man detta till trots kunna äta ute. Det ska såklart också vara bra kvalitet på maten och helst ska det också finnas många olika valmöjligheter.

Vidare är det trevligt att kunna beställa take away, om man inte vill käka på restauranger och det är kul om det inte bara är pizza och annan snabbmat som går att ta med sig. Det finns bra möjligheter att både äta på restaurang och att ta med sig mat från de restauranger vi hittar i Norrtälje, så det blir det plus för!

Du kommer att hitta trevlig cafémat, så som rejäla och smaskiga mackor, massor av olika pizzerior, turkisk mat, lite ”finare” menyer på vissa ställen och sedan är det såklart vanlig a’ la carte som man kan hitta vart som helst. Som ni kan se så finns det något för alla och då har jag bara nämnt ett par stycken olika typer av mat som finns här! Dagens tips är Åtellet i stan!